πληροφορίες αποστολής

Τροποποίηση & Εξέλιξη παραγγελίας

Τροποποίηση στην παραγγελία μέσω του OLDTIMEBOOKS.com δεν είναι εφικτή μετά την υποβολή της, ωστόσο το OLDTIMEBOOKS  παρέχει την δυνατότητα τροποποίησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών OLDTIMEBOOKS.com και μέχρι την διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Ο χρήστης ενημερώνεται για την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας του με ενημερωτικά e-mail & SMS που σε κάθε στάδιο της διεκπεραίωσης, ή από το πεδίο "Παρακολούθηση παραγγελίας» στο OLDTIMEBOOKS.com, με τη συμπλήρωση του email & κινητού που έχει δηλώσει και του αριθμού παραγγελίας

Αν επιλέξεις να παραλάβεις την παραγγελία σου από τα καταστήματα του OLDTIMEBOOKS, τα έξοδα αντικαταβολής και τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Αν επιλέξεις να παραλάβεις την παραγγελία σου  εντός Ελλάδας στη διεύθυνση της επιλογής σας:

α) Για παραγγελίες από 30€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν (χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

β) Οι παραγγελίες κάτω των 30 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,50€, ενώ σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 2€ επιπλέον.

Παραγγελίες κάτω από 15€ επιβαρύνονται επιπρόσθετα με έξοδα συσκευασίας- διαχείρισης 2€. 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω εξουσιοδοτημένων ταχυμεταφορών (κούριερ). Για όλα τα προϊόντα ισχύει αποστολή που αναγράφεται στο καλάθι, υπό την προϋπόθεση ότι το OLDTIMEBOOKS.com έχει στοκ.

Για αποστολές προς το εξωτερικό ισχύουν οι ίδιες τιμές των βιβλίων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, δεν ισχύει όμως η δωρεάν αποστολή.

Οι αποστολές προς το εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, υπολογισμένων – ανάλογα με την αξία αγοράς - σε αντιστοιχία με τον τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ). Ο πελάτης ενημερώνεται, πριν την ολοκλήρωση και την επιβεβαίωση της παραγγελίας του, γι αυτά τα έξοδα που θα επιβαρύνουν την αγορά του. Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα συσκευασίας (υλικά και διαδικασία συσκευασίας) και τα λοιπά διαχειριστικά έξοδα που επιβαρύνουν το κόστος των αποστολών στο εξωτερικό.

Αγορές από το εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή PayPal ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Πίνακας εξόδων αποστολής και συσκευασίας για προορισμούς εκτός Ελλάδας
Αποστολή με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία
 Αξία αγοράς12345
 Εξοδα
αποστολής
ΚύπροςΒαλκανικές ΧώρεςΕυρωπαική Ενωση, Ελβετία, Ισλανδία, ΝορβηγίαΥπόλοιπη ΕυρώπηΥπόλοιπος κόσμος
 έως€50,0015 ευρώ20 ευρώ25 ευρώ30 ευρώ30 ευρώ
€50,01έως€100,0030 ευρώ30 ευρώ45 ευρώ45 ευρώ50 ευρώ
€100,01έως€200,0030% της αξίας αγοράς30% της αξίας αγοράς45% της αξίας αγοράς45% της αξίας αγοράς50% της αξίας αγοράς
€200,01και πάνω 25% της αξίας αγοράς25% της αξίας αγοράς35% της αξίας αγοράς35% της αξίας αγοράς40% της αξίας αγοράς

Σημαντική σημείωση: Για ειδικές παραγγελίες θα ενημερωθείς τηλεφωνικά εντός 2 εργάσιμων ημερών. Τα προϊόντα που έχουν αποστολή 1 εργάσιμη ημέρα είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας σε συγκεκριμένες ποσότητες. Η ενημέρωση της διαθεσιμότητας γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι σε πραγματικό χρόνο.

Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.